Найкращі незрячі українські самодіяльні співаки взяли участь в концерті «Відчинилося життя», який відбувся у Львові з нагоди 75-ліття утворення Українського товариства сліпих. Аматори з різних регіонів України — Сімферополя, Нікополя, Тернополя, Дніпропетровська, Мукачевого, Гурійська та інших міст України виходили на сцену театру ім. Марії Заньковецької під щирі й захоплені оплески глядачів. Успіх концерту був зумовлений і тим, що разом із незрячими виконавцями в концерті взяли участь відомі українські співаки. До того ж концерт «Відчинилося життя» став спільним і успішним проектом Товариства незрячих та заньківчан.

Під час концерту засновник Міжнародного благодійного фонду «Оpen Ukraіne» народний депутат Арсеній Яценюк урочисто подарував Львівській обласній організації товариства сліпих автобус «Богдан».

«Автобус на 27 пасажирських місць, зокрема, перевозитиме і незрячих артистів, їхня гастрольна діяльність здійснюватиметься тепер в комфортніших умовах. І загалом більше мистецьких проектів товариства стануть найближчими часами реальністю, — такий висновок зробила голова правління ЛОО УТОС Оксана Потимко, із вдячністю приймаючи дарунок.

На знімку: Оксана Потимко приймає подарунок Арсенія Яценюка.

Фото автора.