Дорогі наші працівники ланів і ферм, чиїми натрудженими руками годується Українська Нація!

Радісно вітаю і сердечно поздоровляю вас із нашим головним святом трудящих людей на землі — Днем працівників сільського господарства!

У цей урочистий день ми вшановуємо самовіддану працю людей села, цей день є Святом Ваших натруджених рук.

Це Свято замикає собою чергове коло одвічного кругообігу змін сезонів, робіт і обов’язків у щорічному календарі непростого сільського життя і водночас започатковує нове, наступне коло у безкінечному плині часу.

Адже насправді течія великої ріки життя кожної людини і цілого людства визначається не рухом стрілки на циферблаті годинника, а ритмом оранки, внесення добрив, сівбою, збиранням врожаю і ритмом доїння корів. За всім цим ритмом стоїть величезна напружена робота сільських трудівників.

А тому пам’ятаймо, що сонце світить, хліб росте, яблука в садах наливаються на нашій святій Українській землі незалежно від указів Президента, постанов Верховної Ради, дій бюрократів і намірів політиків.

Не солодкі слова можновладців, а Ваші натруджені руки годують Українську Націю.

Пам’ятаймо, що саме завдяки Вам, завдяки Вашій самовідданій праці з’являється наш святий хліб і все добро землі на кожному столі. А тому не в обіцянках влади, а саме в цьому святому хлібі насущному і в Ваших руках є Найвища Справедливість Божа!

Вірю, що, незважаючи на труднощі, ми разом побудуємо нову, справедливу Україну, де не буде жодних фальсифікацій і де торжествуватиме Правда.

З нагоди величного Свята на Вашу честь щиро бажаю Вам доброго здоров’я, успіхів, благополуччя, радості в серці й любові у Ваших родинах, а також належного, справедливого визнання Вашої праці з боку держави.

Щиро Ваш, Віталій КОРЖ, народний депутат України (фракція БЮТ).