Бокс. 15 листопада в столичному Палаці спорту відбудеться професіональний турнір найвищого рівня «Стіл Павер ІІ». Його організатор — компанія K2 Іст Промоушнз. Кульмінацією вечора стане бій за титул Інтерконтинентального чемпіона WBA у напівважкій вазі (до 79 кг) українця В’ячеслава Узєлкова та румуна Алехандро Лекетуша. У ньому наш боксер утретє захищатиме свій титул. Окрім того, в разі перемоги В’ячеслав Узєлков стане офіційним претендентом на звання чемпіона світу WBA у напівважкій вазі.

— Щодня я додаю до своєї готовності по одному відсотку, щоб у день бою бути готовим на всі сто, —сказав В’ячеслав. — Коли мені сказали, хто буде моїм суперником і звідки він, я відразу прикинув його манеру й тактику. Потім мені надали відео й виявилося, що я не помилився. Лекетуш — типовий панчер, котрий постійно йде вперед. У нього дуже сильний удар і високий рейтинг. Гадаю, перегравати його треба спробувати за рахунок швидкості, руху і багажу моїх навичок.

Промоутер Вадим Бухкалов наголосив, що для В’ячеслава це буде черговий серйозний крок до високої мети. Уже сьогодні він — зірка українського рівня. Віримо, що він стане також всесвітньо відомим. Ми вже дуже близькі до організації бою за звання чемпіона світу в напівважкій вазі за участю Узєлкова. Всі знають, що це не проста вагова категорія. В ній тривалий час королем був Рой Джонс. І зараз там теж дуже багато талановитих боксерів. Тому пробитися на п’єдестал буде нелегко. Але віримо в талант і працьовитість В’ячеслава і в те, що він обов’язково досягне задуманого.