Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк привітав працівників соціальної сфери країни з професійним святом

Він, зокрема, зазначив:

«Ви обрали для себе нелегку, але благородну та дуже важливу професію допомагати і надавати допомогу тим, хто цього потребує. Від професіоналізму та компетентності, високих особистих якостей соціальних працівників багато в чому залежить якість життя багатьох людей у нашій країні, їх соціальне самопочуття, впевненість у завтрашньому дні.

Допомога людям, які опинились у важкій життєвій ситуації, завжди вважалась гідною поваги. В основі вашої щоденної важливої праці лежить один з головних принципів людства — підтримка ближнього.

Вітчизняна соціальна система витримала всі іспити та труднощі. Перш за все це завдяки ентузіазму та особистій участі працівників соціальної галузі.

Дякую вам за вашу вкрай необхідну Україні працю, віддане ставлення до справи та високий професіоналізм».

Президент України Віктор Ющенко також привітав працівників соціальної сфери України

«Глибоко вдячний вам за допомогу пенсіонерам та інвалідам, дітям-сиротам, багатодітним і малозабезпеченим сім’ям, студентам, молоді», — йдеться у привітанні глави держави. Серйозним викликом соціальній безпеці, за його словами, сьогодні стала світова фінансова криза, яка потребує нових підходів і переосмислення всієї державної політики.

«Щиро зичу вам здоров’я, щастя, успіхів та невичерпної енергії. Нехай кожний новий день, кожна добра справа додають вам сили, завзяття й наснаги у вашій благородній діяльності», — побажав Віктор Ющенко.