Бокс. Обергаузен (Німеччина). Кениг Пилзенер Арена. Чемпіон WBO у першій середній вазі (до 69,8 кг) українець Сергій Дзинзирук (36-0, 22 нокаути) успішно провів п’ятий захист титулу, отримавши перемогу одностайним рішенням суддів над колумбійцем Джоелом Гуліо (34-2, 31 нокаут). Після закінчення 12 раундів усі судді віддали перемогу українцю — 116-112, 116-112, 117-111.

На початку поєдинку Дзинзирук (на знімку) пропустив кілька відчутних ударів. Гуліо успішно застосовував боковий удар і часто готував атаки під праву руку. Але з третього раунду чемпіон поступово пристосувався до претендента. Він став уважнішим у захисті і почав працювати на контратаках.

У четвертому раунді Гуліо знову вдалося кілька раз відзначитися боковими ударами після того як Дзинзирук застоювався на місці. Однак з п’ятого раунду перевага знову схиляється на бік нашого земляка. У дев’ятому раунді в колумбійця з’явилося невелике розсічення біля правого ока, а лівий закрила гематома.

Наприкінці бою Гуліо підвела функціональна підготовка і відсутність належного досвіду чемпіонських боїв. Він кинувся вигравати, але сил і техніки для завершального удару забракло. Кінцівку Сергій Дзинзирук провів спокійно і упевнено, здобувши заслужену перемогу!

Фото з сайту Boxnews.com.ua