Баскетбол. Українські клуби не братимуть участь в єврокубках у сезоні-2014/2015. Про це остаточно стало відомо, коли оприлюднили список учасників Єврочелленджу. У цьому переліку не виявилося наших команд.
Раніше повідомлялося, що клуби з України не включено до змагань за Єврокубок. Натомість київський «Будівельник» сам відмовився від виступів в міжнародних турнірах.
Хокей. Празький «Лев» остаточно вирішив не брати участь у найближчому сезоні КХЛ. Про це інформує офіційний сайт ліги.
Пражани повідомили про причину такого рішення, вона прозаїчна: фінансова скрута, адже деякі спонсори відмовилися допомагати клубу.
«Лев» не зміг надати лізі необхідні фінансові гарантії і бере академічну спортивну відпустку. При цьому клуб залишається повноправним членом Континентальної хокейної ліги і при формуванні необхідного бюджету зможе через рік знову ввійти до числа учасників чемпіонату», — йдеться у повідомленні.
Дзюдо. Прага (Чехія). Чемпіонат Європи серед ветеранів. Змагання відбувалися у різних вікових групах. Українська команда була представлена 25 спортсменами, які повернулися на Батьківщину з дев’ятьма медалями, інформує сайт Федерації дзюдо України.
«Срібло» у важкій вазі  (+100 кг) здобув Степан Скиба (Львів). Така сама нагорода в Іллі Чимчиурі (90 кг) з Дніпропетровська. Бронзовими призерами стали одесит Віталій Южаков (66 кг), дніпропетровці Лев Луценко (73 кг), Віталій Рижий (73 кг), Сергій Балабан (90 кг), Андрій Шевченко     (60 кг), львів’янин Ігор Книш (90 кг), Ганна Антонова (70 кг) з Одеси.
Панкратіон. Бухарест (Румунія). Чемпіонат Європи серед школярів, кадетів і дорослих. Загалом у змаганнях взяли участь майже 300 спортсменів із 24 країн. Україну на турнірі представляли 34 спортсмени, які здобули 65 (!) медалей різного ґатунку та перше загальнокомандне місце у всіх категоріях.
«Школярі», котрі виступали у розділах «сабмішн» і «традішн», вибороли 14 золотих, 5 срібних та одну бронзову нагороду. Результат кадетів, які виступали у таких самих категоріях, — три «золота», два «срібла».
Щодо дорослих, де були ще дві категорії — «фул» і «полідамас», то тут здобуток українців — 28 золотих, 9 срібних і три бронзові медалі.
Довідково. 
Панкратіон є синтезом  боротьби і кулачного бою, має давнє історичне коріння.