Футбол. За повідомленням авторитетного італійського видання «Корр’єре делла Cпoрт», оборонець київського «Динамо» і збірної України Тарас Михалик опинився у сфері інтересів «Мілана».
Керівництво знаменитого клубу вже тепер думає про трансферну кампанію наступного літа і переймається пошуком нових гравців. Найбільший інтерес — до оборонців і півоборонців. Адже саме в цих лініях зібрані головні ветерани команди, які незабаром підуть на заслужений відпочинок.
«Мілан» веде перемовини з «Ліверпулем» стосовно можливого трансферу данця Даніеля Аггера. А поки англійці ще не дали остаточної відповіді, генеральний директор міланського клубу Арієдо Брайда зустрівся зі своїм колегою з київського «Динамо» Резо Чохонелідзе.
Нагадаємо, що він працював у «Мілані» і в його обов’язки входила селекційна робота на теренах Східної Європи. Саме заслуга пана Чохонелідзе — поява в складі чорно-червоних Кахи Каладзе та Віталія Кутузова. Тепер Резо в яскравих тонах розповів Брайді про Тараса Михалика. В італійських ЗМІ Тараса описали так:
«Тарас Михалик, 25 років, потужний опорний півоборонець «Динамо» та української національної команди. Має прекрасні фізичні характеристики (185 см, 77 кг) і нагадує молодого Каху Каладзе». А інформація на сайті «Корр’єре делла Cпoрт» має заголовок: «Михалик — новий Гаттузо»...