Футбол. Віва-Нова де Гайа (Португалія). Контрольний матч молодіжних збірних (U-21). Португалія—Україна. 0:1. Гол: Федорчук, 90+1. Україна: Каніболоцький, Микицей (Фартушняк, 46), Ракицький, Курилов (Федорчук, 85), Селін, Максим Пашаєв, Степаненко (Чеснаков, 79), Голодюк (Павло Пашаєв, 46), Коноплянка, Давидов (Бідловський, 79), Лисенко.
Вільна боротьба. Токіо (Японія). Чемпіонат світу. Жінки. Українки здобули три медалі. Спершу «бронзу» здобула Юлія Благіна (51 кг). У сутичці за третє місце вона здолала росіянку Марину Вільмову. А чемпіонкою у цій ваговій категорії стала японка Хітомі Сакамото, яка у фіналі була сильнішою за білоруску Марину Маркевич. Третьою призеркою також стала наша Катерина Бурмистрова (до 67 кг).
А потім срібна медаль дісталася нашій Тетяні Лазарєвій (до 55 кг). У фіналі вона поступилася Йошиді з Японії.
Хокей. Бровари. Відкритий чемпіонат Росії. Вища ліга. «Сокіл» (Київ) — «Титан» (Клин). 2:0 (0:0, 0:0, 2:0). Обидві шайби закинув російський легіонер киян Вадим Авєркін. «Сокіл» зберіг лідируючу позицію в турнірі. У нього після цієї перемоги стало 37 очок, у «Дмитрова», котрий йде другим і має дві зустрічі в запасі, 34.
Баскетбол. Чоловіки. Єврочеленджер. Кваліфікаційний раунд. «Донецьк» (Україна) — АЄЛ (Кіпр). 65:65 (13:19, 20:13, 21:17, 11:16).
Бокс. Екс-чемпіон світу за версію WBA Володимир Сидоренко, який виступає у вазі до 53,5 кілограма, наступний бій може провести в Києві. Його менеджери вже досягли попередньої домовленості про поєдинок із представниками панамця Ансельмо Морено. Нагадаємо, у травні цього року боксери вже зустрічалися на рингу. Тоді за підсумками 12 раундів судді віддали перемогу за очками Морено. За словами Володимира Сидоренка, повторна зустріч має відбутися 20 грудня.