Футбол. Після відкритого тренування лідера чемпіонату України, що відбулася позавчора на столичному стадіоні «Динамо», тренер киян Юрій Сьомін із задоволенням трохи поспілкувався з представниками ЗМІ.
— Сьогодні працювали в загальній групі Гусєв і Мілевський. Повернення яких іще гравців можна чекати найближчим часом?
— Так, ці обидва на підході, свої проблеми вони вже здолали. Інших гравців ми теж найближчим часом побачимо в загальній групі, а потім і в іграх.
— А з «Зорею» Мілевський гратиме?
— Так, звичайно, сподіваюся на це.
— Можна сказати, що ваш настрій помітно поліпшився після того, як кілька провідних гравців повернулися до динамівських лав?
— Щодо мого настрою, то він як був, так і залишається гарним. По-перше, гравці одужують, по-друге, це суто футбольна ситуація. Був травмований Гусєв — його замінили інші гравці. Щось подібне з Мілевським — повинні інші себе проявляти. Нічого страшного, таке трапляється з кожною командою.
— Ви вже бачили ігри «Порту»?
— Переглянув матч «Порту» зі «Спортингом». Дуже сильне враження справила на мене ця команда. «Порту» — суперник дуже високого рівня, там багато молодих, дуже талановитих футболістів. Серйозний колектив!
— Чи не будуть у матчі із «Зорею» хлопці подумки вже в Португалії?
— Ми дуже постараємося, щоб так не сталося. Із «Зорею» наша найближча гра, отож вона найголовніша. Намагаємося так налаштувати хлопців, щоб саме зустріч з луганцями вони вважали найважливішою.
— В якому стані «збірники»?
— Вони провели перше тренування, але нетривале, відновлювального характеру. Складно оцінити їхній стан, але, гадаю, вони відпочили сьогодні. А ті, хто грав за збірну України, перед цим мали ще й майже два вихідних. Сподіваюся, вони остаточно відновляться і перебуватимуть у гарній формі.

На знімку: Юрій Сьомін роздає автографи.

Фото Андрія ЛУКАЦЬКОГО.