На сесії Львівської облради депутати («за» проголосувало 63 особи) звернулися до Генеральної прокуратури України з проханням перевірити факти зловживання службовим становищем з боку міського голови Львова Андрія Садового.

Серед нарікань — умисне зволікання з підготовкою Львова до «Євро-2012», зокрема, з підписанням договору генпідряду з австрійською компанією «Альпіна». Вони також звернулися до міських колег з проханням розглянути на засіданні ради питання щодо правопорушень у підготовці до «Євро-2012» у Львові, а також доцільності перебування на посаді міського голови Львова Андрія Садового.

Голова обласної ради Мирослав Сеник прокоментував це рішення так: «Намагання обласної ради почути інформацію про підготовку до «Євро-2012» від міського голови Львова Андрія Садового завжди були провальними. Жодного разу міський голова не прийшов на сесію, щоб надати її».

У свою чергу, міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що депутатам просто «кортить покерувати містом» і вони «обрали шлях дрібного шкідництва, яке б’є по іміджу Львова.

Учора Андрій Садовий, відкриваючи сесію міської ради, виступив із заявою, в якій звернувся до Президента України, Голови Верховної Ради з проханням призначити одночасно з виборами парламенту дострокові вибори львівського міського голови та міської ради.