Тріатлон. Київ. Етап Кубка Європи. Чоловіки. Срібну нагороду виборов українець Єгор Мартиненко. Перегони вирізнялися дуже високою щільністю. До фіналу велоетапу група лідерів складалася з 20 атлетів, і переможець визначився на біговому відрізку. Найсильнішим тут виявився португалець Пальма Педру, який зумів на останньому колі випередити українця і фінішувати з перевагою у шість секунд.
Етап Кубка Європи відбувся у Києві вперше, і результати наших атлетів нас дуже порадували. Нагадаємо, що в змаганнях жінок «золото» здобула українка Юлія Єлістратова.
Бокс. Відомий узбецький атлет, колишній чемпіон світу за версією WBA Руслан Чагаєв,  хоче взяти реванш за поразку від Кличка-молодшого та Повєткіна. В інтерв’ю Fіghtnews.com він розповів, кого хотів би бачити у суперниках в разі перемоги над пуерториканцем Фресом Окендо в поєдинку за вакантний титул регулярного чемпіона WBA.
«Я не заглядаю за спину Окендо, але здається, що переможець нашого бою повинен спочатку зустрітися з Луїсом Ортісом як з офіційним претендентом на титул. Він уже давно в списку моїх бажаних суперників, — зазначив узбецький суперважковаговик. — Також я хотів би взяти реванш за мої дві поразки — від Володимира Кличка та Олександра Повєткіна».