Верховна Рада України Асоціація випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади — ГО «Ліга інтернів» 

у Програмі стажування у Верховній Раді України у 2014-2015 рр.
Участь у Програмі передбачає стажування у комітетах та Апараті Верховної Ради України для громадян України, які станом на 27 липня 2014 р. отримали базову вищу освіту (освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр») та не досягли віку 29 років.
Анкета, відповідні критерії та інша інформація розміщені на офіційному веб-сайті ГО «Ліга інтернів» (www.іnterns.org.ua). Тривалість Програми у 2014—2015 рр. — 8 місяців. Після завершення Програми учасники отримають відповідні сертифікати.
Програма ініційована Агентством США з міжнародного розвитку (USAІD) й адмініструється Асоціацією випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади — ГО «Ліга інтернів» спільно з Верховною Радою України та Проектом «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичність».
ОСТАННІЙ ДЕНЬ ПОДАЧІ АНКЕТ — 27 ЛИПНЯ 2014 РОКУ
Асоціація випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади ГО «Ліга інтернів».