Заступник Голови Верховної Ради, ініціатор всеукраїнських акцій сім чудес та сім природних чудес України Микола Томенко пропонує наступного року провести акцію сім чудесних туристичних маршрутів.

«Ця акція стане продовженням двох попередніх акцій. Оргкомітет вважає за необхідне наступною провести загальнонаціональну акцію з визначення і найкращих туристичних маршрутів України. Особливо це актуально напередодні підготовки і проведення в нашій державі фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року», — зазначив Микола Томенко.

За його словами, під час акції буде визначено найкращу туристичну інфраструктуру і найбільш привабливі туристичні маршрути вихідного дня. «Ця акція дасть змогу визначити туристичні маршрути, які займуть гостей України на один-два дні. Окрім того, вона сприятиме розвиткові України як цікавої туристичної держави», — вважає Микола Томенко.

Нині оргкомітет збиратиме пропозиції та напрацьовуватиме концепцію проведення акції. Свої пропозиції ви можете надсилати на електронну адресу: іnfo@7chudes.іn.ua.