Шановні учасники!

Прийміть щирі вітання з нагоди відкриття вашого першого Форуму!

Ваша щоденна праця забезпечує життєво важливі потреби громадян нашої країни і належне функціонування всього народногосподарського комплексу. Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій суспільства. На стабільності роботи галузі та якості послуг, на жаль, ще позначаються економічні проблеми, але тим ціннішими є ваші прагнення досягти реального підвищення ефективності діяльності підприємств житлово-комунального господарства України.

Об’єднання зусиль професіоналів галузі, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та громадськості для розробки, затвердження й впровадження у життя пакета нормативно-правових актів, спрямованих на реформування житлово-комунальної сфери, є свідченням консолідації прагнень усього суспільства у напрямку розвитку європейських норм життя, здійснення сучасних економічних перетворень, поліпшення життя українців вже сьогодні.

Тому, безперечно, Верховна Рада України всіляко сприятиме формуванню й ухваленню законодавчої бази, спрямованої на реформування та розвиток житлово-комунального господарства України.

Голова Верховної Ради України Арсеній ЯЦЕНЮК.