Працівникам та ветеранам нафтової та газової промисловості

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

В нашій країні паливно-енергетичний комплекс був і залишається однією з важливих галузей економіки. Українські газовики та нафтовики роблять неоціненний внесок в забезпечення стратегічних інтересів держави, її енергетичної безпеки та динамічного соціально-економічного розвитку.

Сьогодні нафтогазова галузь України — це перш за все нелегка праця нафтовиків, геологів, будівельників — людей, які віддані справі. Від їхньої роботи залежить повсякденне життя кожного українця: тепло та газ в будинках та на підприємствах. Тому нелегку працю газовиків та нафтовиків у нашій країні глибоко поважають.

Бажаю працівникам нафтової та газової промисловості успіхів, наснаги, міцного здоров’я та всього найкращого.

На жаль, цього року в нафтопереробній галузі були і трагічні моменти. Тому ще раз хочу висловити співчуття близьким і рідним загиблих нафтовиків та моряків підприємства «Чорноморнафтогаз», які загинули під час виконання своїх службових обов’язків.

Голова Верховної Ради України Арсеній ЯЦЕНЮК.

Жителям Дніпропетровська

Від щирого серця вітаю всіх мешканців Дніпропетровська із Днем вашого великого міста. Це обласний центр, який має багату історію та величезні здобутки у всіх сферах життя. Дніпропетровськ був і є тим містом, яке приносило славу Україні, а його видатні діячі увійшли в історію нашої держави та всієї Європи.

Сучасний Дніпропетровськ — це місто-красень, місто, яке швидко розвивається, з кожним днем набуває справді європейського вигляду. Економічному зростанню міста сприяє стратегічно вигідне географічне розташування в центрі країни.

Усі досягнення, якими багатий Дніпропетровськ, складаються із щоденної плідної праці, знань та талантів його мешканців. Саме вашими руками, шановні дніпропетровці, створюється неповторний образ столиці Придніпров’я, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи міста — це передусім успіхи його мешканців.

На жаль, ще не мав змоги особисто познайомитись з красою вашого міста та його мешканців. Але маю надію вже найближчим часом завітати до вас.

Нехай велич могутнього Дніпра зміцнює потужний поступ вашого міста. Зі святом вас, дорогі дніпропетровці! Бажаю Вам здоров’я і процвітання, щастя і добробуту, подальших здобутків задля блага України.

Голова Верховної Ради України Арсеній ЯЦЕНЮК.