Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко закликала Президента Віктора Ющенка відкласти емоції, боротьбу за президентські вибори та повернутися разом із своєю командою до демократичної коаліції. Про це «Голосу України» повідомили в управлінні у зв’язках зі ЗМІ секретаріату Кабінету Міністрів.

Глава уряду нагадує, що коли через кілька днів, які дано на поновлення коаліції, не буде здійснено реальних кроків, то коаліція вважатиметься зруйнованою та неіснуючою.

«Я звертаюся до Віктора Ющенка персонально: відкладіть убік всі емоції, відкладіть убік всю боротьбу за президентські вибори і за ці кілька днів поверніться до демократичної коаліції разом зі своєю командою без будь-яких вимог і ультиматумів», — заявила Юлія Тимошенко. Прем’єр-міністр закликає Президента повернутися в коаліцію заради майбутнього України: «Якщо для вас європейський курс України, демократичні реформи, демократичні перетворення в Україні чогось варті, поверніться в коаліцію без будь-яких вимог. Я дуже сподіваюся на здоровий глузд і любов до України».