Радник Президента України, засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко (на знімку), виступаючи на відкритті оновленого спортивного майданчика в одному з мікрорайонів на Оболоні, подякував своїм колегам — олімпійському чемпіону Вадиму Гутцайту, першому заступнику Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимиру Авраменку та голові Оболонської РДА Миколі Тихонову — за підтримку його ініціативи з відновлення спортивної інфраструктури Києва. Тепер, як зазначив Микола Томенко, діти, школярі і взагалі всі мешканці мікрорайону матимуть можливість будь-коли спортивно та енергійно провести свій вільний час (зіграти у футбол, баскетбол чи настільний теніс).

Микола Томенко сказав: «Ми показали приклад того, як за активної співпраці з місцевою владою, мешканцями та підприємцями можна за кілька років відновити всю інфраструктуру спортивних майданчиків у мікрорайонах міста Києва». Адже для всіх не таємниця, що попередня влада опікувалася будівництвом надто дорогих спортивних об’єктів, на чому можна заробити, а не відновленням майданчиків, де кожен охочий без-платно може займатися фізичною культурою та спортом.

«Тепер необхідно йти навпаки: спочатку відновити інфраструктуру масового спорту, а потім інвестувати в наддорогі спортивні споруди!» — зазначив Микола Томенко.

Після відкриття спортивного майданчика Микола Томенко взяв участь у змаганнях, зігравши в баскетбол і настільний теніс зі школярами, та нагородив найактивніших учасників змагань подарунками.

Фото прес-служби депутата.