«Олімпійський родовід»

Останні дні особливо насичені приємними подіями для українських олімпійців. Відбуваються нагородження та вшанування героїв Пекіна, їхніх тренерів, фахівців, котрі привели наших спортовців до звитяг на Олімпіаді-2008.

— Приємно, що національний олімпійський рух має державну підтримку, а ще користується увагою з боку спонсорів. Скажімо, Національний олімпійський комітет досить тісно співпрацює з «Родовід банком». Разом зроблено чимало: Олімпійський день бігу, церемонію вшанування «Герої спортивного року», змагання зі стрибків із жердиною на Майдані тощо, — наголосив під час прес-брифінгу президент НОК України Сергій Бубка. Голова правління «Родовід банку» Денис Горбуненко повідомив, що окрім обіцяних призових, олімпійці обслуговуватимуться у спеціально розробленій програмі «Олімпійський родовід». В її рамках кожному чемпіону та призеру Ігор надається власний vіp-менеджер, картка Vіsa Platіnum, кредитна карта Козирна Карта Vіsa, а також можливість розмістити заощадження на депозитному вкладі «Олімпійська висота» і отримати кредитні продукти за ексклюзивними умовами.

На зустрічі з представниками ЗМІ були присутні олімпійські чемпіони: Артур Айвазян, Василь Ломаченко, Галина Пундик, Ольга Жовнір, Ольга Харлан, Олена Хомрова, Олександр Петрів, Віктор Рубан, Інна Осипенко-Радомська та Наталія Добринська.

За титули чемпіонів

Бокс. У столичному Палаці спорту 27 вересня відбудеться професіональний турнір Tіger Boxіng. Його організатор — компанія K2 East Promotіons. Кульмінацією турніру стане поєдинок за другий захист титулу чемпіона світу серед молоді за версією ІBF у середній вазі (до 72,5 кг) Максима Бурсака з Києва та аргентинця Естебана Вальдемара Понсе.

— Упевнений у перемозі на сто відсотків, — заявив Бурсак. — Сподіваюсь, що це останній мій захист титулу молодіжного чемпіона світу.

Генеральний директор K2 East Promotіons Олександр Красюк вважає, що основними козирями Максима є витривалість, постійний тиск на суперника і велика кількість ударів.

Окрім згаданого бою, в рамках турніру Tіger Boxіng відбудеться захист титулу інтерконтинентального чемпіона WBA Автандилом Хурцидзе. Киянин відстоюватиме чемпіонський пояс, здобутий в Одесі у важкому поєдинку проти аргентинця Гав’єра Альберто Мамані. А ще змагатимуться Валерій Бражник, Володимир Чантурія, Алік Муртазалієв, Валентин Головко, Ігор Крячко та інші.