Компанія «Прикарпаттяобленерго» в обласному театрі ляльок ім. Марійки Підгірянки презентувала кольорове художнє видання для дітей віком від шести до десяти років «Вольтик-суперагент: ілюстрована електробезпека для дітей». У книжці в цікавій формі викладено головні правила безпечного поводження з електричним струмом та обладнанням.

Цей проект став продовженням соціальної політики компанії з популяризації електробезпеки серед громадян краю, зокрема серед найменших її мешканців. Рік тому енергетики оголосили обласний конкурс на кращу розповідь з електробезпеки для дітей. Перемогу здобула розповідь Надії Пристай з Івано-Франківська. Саме її робота і лягла в основу книги. Матеріал розбито на десять частин — десять днів, протягом яких головний герой подорожує нашою планетою. Кожний новий день — це нова пригода, яка завершується повчальним правилом з електробезпеки.

Книжку видано чотиритисячним тиражем. Розповсюджуватимуть її в школах міста та області. Першого вересня розповідь про «Вольтика-суперагента» отримали всі першокласники Івано-Франківська, а це близько двох тисяч дітей. Ще по два примірники енергетики подарували всім обласним шкільним бібліотекам та школам-інтернатам.

Івано-Франківськ.