Учора лідер однойменної фракції Володимир Литвин відвідав Білоцерківський національний аграрний університет, де взяв участь в урочистостях, присвячених Дню знань, прочитав лекцію студентам та відповів на їхні запитання. Про це «Голосові України» повідомили в прес-службі Народної партії.

Виступаючи перед студентами, їхніми батьками та викладачами, В. Литвин заявив: «Україні дуже потрібний аграрний університет. Потрібні ви, люди, які після навчання продовжуватимуть славу цього вузу, а відтак і славу нашої держави — України».

«Я розумію, що сьогодні першокурсники дивляться на викладачів і думають, що колись вони теж досягнуть професійних висот. З другого боку, їхні наставники згадують у цей момент той час, коли вони вперше переступили поріг вищого навчального закладу, а зараз вони відчувають, що багато в житті досягнуто, і пишаються тим, що вони віддають свої знання молодому поколінню, щоб вони гідно продовжили традицію випускників Білоцерківського національного аграрного університету», — зауважив В. Литвин.

Володимир Литвин також звернувся до першокурсників: «Визначте для себе найвищу планку і намагайтесь її досягти. Живіть не від досягнутого, а за найвищими зразками, і тоді ви обов’язково досягнете омріяної мети. А відтак я переконаний, що ви зробите усе можливе, щоб ваш внесок у життя нашої країни був гідний, щоб вами пишалися не лише ваші батьки, а й уся Україна».