Вуличний баскетбол. Одного дня на Контрактовій площі столиці відбулося велике і яскраве свято. Позмагатися на відкритому Всеукраїнському турнірі 3 х 3 зібралися вісімнадцять команд. Окрім київських, грали колективи з Донецька, Кіровограда і Глевахи.

Перший віце-президент Федерації вуличного баскетболу Віталій Письменник висловив сподівання, що наступного року географія турніру неодмінно розшириться. Слід сказати, що ФВБУ цього разу мала солідну підтримку з боку Міністерства у справах сім’ї, молоді і спорту, ФБУ, Подільської в місті Києві райдержадміністрації та Всеукраїнського центру фізвиховання населення «Спорт для всіх». Переможці і призери (всі з Києва) отримали кубки, медалі і сертифікати на придбання товарів в мережі магазинів «Дельта спорт» (чемпіонам — по 1400 гривень кожному гравцеві, другому призерові — по 800, третій команді — «Пісок» — по 500).

Другий рік поспіль у фіналі зустрілися команди «Дим» і «Літаючі корови». Продемонструвавши чудову командну гру з красивими проходами, фінтами і влучними кидками, переміг «Дим» — 11:8. Отже, Олексій Солов’ян, Дмитро Гречків, Максим Коваленко та Кирило Шевчук здобули право взяти участь у міжнародному кубку зі стрітболу «Mоскоу oпeн».

На знімку: «королі» вуличного баскетболу.