Учора розпочався новий навчальний рік. Для 378 тисяч малюків з різних куточків України того дня шкільний дзвоник пролунав уперше.

Шкільні лінійки ніколи не обходяться без добрих слів на адресу учнів та педагогів. Учора за традицією їм бажали успіхів політики й керівники держави. Зокрема, Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк особисто привітав зі Святом першого дзвоника учнів столичної школи-інтернату № 15, де навчаються діти з наслідками поліомієліту та церебрального паралічу, і вручив цінні подарунки. «Для вас це велике свято, тому що вам треба працювати ще більш наполегливо, ніж звичайній школі», — зазначив Голова Верховної Ради України. Освітні стандарти в Україні треба вдосконалити, вважає Арсеній Яценюк. Проте такі поняття, як добро і милосердя, не потребують нових коментарів.

Арсеній Яценюк подарував школі придбаний за власний кошт музичний центр із добіркою дисків. Щоб допомогти дітям подолати недугу, треба об’єднати зусилля суспільства, батьків і соціальних інститутів. «Це не може зробити одна людина або окрема сім’я, це ми мусимо робити всі разом», — наголосив Голова Верховної Ради України. Звертаючись до батьків, Арсеній Яценюк закликав їх не здаватися: «Все буде добре, і все залежить тільки особисто від вас».