У Красноармійську (Донецька область) невідомі нанесли образливі написи на стіни громадської приймальні народного депутата України Олександра Клименка.

Напад на свою приймальню депутат розцінює як «розквіт політичного хуліганства на Донеччині», що «є свідченням вкрай слабкого авторитету місцевих органів державної влади та правоохоронних структур». «Уночі невідомі розмалювали стіни громадської приймальні образливими написами на адресу депутата. Наступної ночі додалися нові написи. В ніч на четвер спрацювала сигналізація (приймальню поставлено на пульт охорони), приїздив наряд міліції», — так змалював події помічник народного депутата Андрій Какуша. За його словами, депутатська приймальня розташована за 50 метрів від міськвиконкому і за сотню метрів від міськвідділу міліції. Матеріали стосовно інциденту передані до міліції, триває їх перевірка. Помічник народного депутата сказав, що тепер активісти Української Народної партії, членом якої є О. Клименко, виставлять власну охорону на ніч і, ймовірно, змонтують відеокамеру перед входом. «Але це прямий обов’язок міліції, — зазначив А. Какуша. — Якщо вона не може захистити приймальню народного депутата, то що говорити про рядових громадян? Написано депутатські звернення на адресу керівництва обласної міліції. Ми вимагатимемо змінити керівництво міськвідділу в Красноармійську».

У розповсюдженій з приводу інциденту заяві народний депутат спрогнозував «подальше збільшення правопорушень, спрямованих проти політичних сил, що представляють правлячу коаліцію». На думку О. Клименка, «в умовах повної безпорадності місцевої міліції та свавілля неукраїнської відверто антидержавної місцевої та обласної державної влади розраховувати на протидію та вжиття ефективних заходів для запобігання подібним правопорушенням не доводиться».