Футбол. Чемпіон Ірландії «Дрогеда» минулої п’ятниці провів черговий поєдинок в національному чемпіонаті. Він переміг середняка ірландської ліги — «Брей Уондерерз» — 2:0. І в понеділок поспішив до Києва. Схоже, після поразки вдома від динамівців — 1:2 ірландці не полишили надію на підсумковий успіх. Одне слово, здаватися гості не збираються.

Вони розмістилися в одному з найкращих готелів столиці України — «Хайят» (тут зупинялися великі політики, зокрема президент США Джордж Буш-молодший, бізнесмени, артисти). Учора в конференц-залі цього готелю відбулася прес-конференція тренера «Дрогеди» Пола Дуліна.

Учора о 19.00 відбулося знайомство з газоном на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, де й відбудеться матч у відповідь. До речі, «Дрогеду» в Києві підтримуватимуть 150 уболівальників. Саме стільки квитків на поєдинок зарезервував ірландський клуб. Розміститься ця група підтримки у... тринадцятому секторі.

А наставник «Динамо» Юрій Сьомін з журналістами спілкувався учора перед початком тренування на базі ФК «Динамо» у Кончі-Заспі. За традицією представникам ЗМІ надали можливість спостерігати за заняттям динамівців упродовж перших п’ятнадцяти хвилин.

Нагадаю, що матч «Динамо» — «Дрогеда Юнайтед» розпочнеться сьогодні о 19.00. Ціна на квитки, залежно від сектора, становить 20, 30, 40 і 60 гривень. Зустріч напряму транслюватиме телеканал ТЕТ.