Семеро школярів із різних районів Житомирщини (на знімку) отримали по тисячі доларів від народного депутата України Павла Жебрівського та очолюваного ним громадського руху «Українська платформа». Церемонія вручення відбулася в студії радіостанції «Житомирська хвиля» облдержтелерадіокомпанії.

П’ятеро дівчат і двоє хлопців стали переможцями конкурсу «Перша нота», мета якого — пошук талантів і пропаганда української пісні. Провела його радіостанція за підтримки парламентарія. До речі, такі творчі змагання «Житомирська хвиля» започаткувала ще з 1998 року. Але цьогоріч творчий колектив радіостанції вирушив у глибинку.

А до одинадцятої річниці «Житомирської хвилі» переможців зібрали в радіостудії, де вони в прямому ефірі демонстрували свої таланти, виконуючи не тільки пісні, а й складні арії із опер. Тут же відбулася і церемонія вручення стипендій від Павла Жебрівського. Одержали юні співаки також диски з відеозаписами «Першої ноти».

Ставайте зірками, але не холодними, не забувайте рідного села й міста, плекайте українську пісню, — таке побажання від Павла Жебрівського, який того дня переймався проблемами допомоги жителям постраждалих областей у парламенті, передала його помічник-консультант Тетяна Романовська.

Фото автора.