Для народного депутата України Юрія Самойленка (Партія регіонів) канікул немає. Поїздки по територіальних громадах Дніпропетровщини — його найперший обов’язок, як вважає Юрій Павлович.

Днями Юрій Самойленко відвідав багатодітну родину Валентини та Івана Литвиненків, які мешкають у селі Дебальцевому Васильківського району. Парламентарій вручив сім’ї, в якій сім дітей, ключі від добротного сільського будинку на п’ять кімнат (із присадибної ділянкою та садом), придбаного народним депутатом. Тваринниця приватного підприємства Валентина Петрівна та бригадир фермерського господарства Іван Іванович не приховували сліз радості. А односельці, які зібралися на діалог із Юрієм Самойленком, влаштували йому на подвір’ї нових господарів не тільки «раунд» гострих запитань про роботу вищих ешелонів влади, а й на знак селянської вдячності організували щирий концерт із пригощанням варениками зі сметаною та пирогами з вишнями.

— Ми вдячні народному депутату, котрий дізнався про житлові труднощі Литвиненків і відразу допоміг їм, —каже сільський голова Михайло Корінь. — Побільше б таких кроків від наших обранців...

Васильківський район

Дніпропетровської області.

На знімку: Юрій Самойленко серед своїх виборців у Дебальцевому.

Фото автора.