Про це заявив лідер фракції блоку свого імені Володимир Литвин (голова Народної партії) під час учорашнього візиту на Миколаївщину. Нині, за його словами, корупція повністю роз’їла Україну.

Окрім боротьби з нею, пріоритетними напрямами своєї діяльності Блок Литвина визначає такі галузі, як освіта, охорона здоров’я, соціальна сфера села, реформування системи заробітної плати. Зокрема, першочерговим завданням партія вважає підготовку законопроектів соціального спрямування: запровадження погодинної оплати праці, встановлення виплат при народженні та на виховання дитини, встановлення мінімальної частки заробітної плати у структурі собівартості продукції та інше.

Не менш важливим завданням фракція Блоку Литвина вважає реформування та оновлення медичної галузі. «Кожного місяця в Україні зникає райцентр — вмирає 20—25 тисяч людей. Якщо ми не зробимо цей напрямок пріоритетним, нація загине», — прогнозував Володимир Литвин.

Крім того, він передбачив певні політичні події: «Гадаю, восени Партія регіонів і БЮТ об’єднаються, щоб внести зміни до Конституції, згідно з якими партія-переможниця на виборах отримує 226 мандатів. І одноосібно ділить у країні все, що іще «ворушиться».