Формат змінено

Футбол. З 26 січня по 1 лютого 2009 року в Ізраїлі відбудеться четвертий Кубок Першого каналу, у якому планують взяти участь по чотири українських і російських клуби. Як повідомляють російські ЗМІ, на відміну від попередніх турнірів, змінено формат: організатори відмовилися від формування груп, і тепер змагання стартує з чвертьфіналів.

Запрошення надіслано чотирьом найкращим російським і чотирьом українським командам: «Зеніт» (Санкт-Петербург), «Спартак», ЦСКА, «Динамо» (усі — Москва), «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк), «Металіст» (Харків), «Дніпро» (Дніпропетровськ).

26-27 січня. 1/4 фіналу. 1. «Зеніт» — «Дніпро». 2. ЦСКА — «Динамо» (Київ). 3. «Шахтар» — «Динамо» (Москва). 4. «Спартак» — «Металіст».

28 січня. 1/2 фіналу. Переможець матчу 1 — переможець матчу 2. Переможець матчу 3 — переможець матчу 4.

1 лютого. Фінал.

P. S. Не виключено, що команди, котрі програли, проведуть ще по одному так званому втішному матчу.

Сергій Кравченко — динамівець

Позавчора київське «Динамо» підписало п’ятирічний контракт із півоборонцем полтавської «Ворскли» Сергієм Кравченком. Утім, цілком можливо, що футболіст за «Динамо» у першому колі не гратиме. За попередньою домовленістю, Кравченко стане повноцінним динамівцем лише взимку — з 28 січня 2009 року.

Однак керівництво ФК «Динамо» не втрачає надії отримати гравця вже тепер. Для цього найближчим часом відбудуться перемовини на рівні президентів клубів — Ігоря Суркіса та Олега Бабаєва. В іншому разі Кравченко дограє першу частину чемпіонату в Полтаві, після чого на правах вільного агента перейде до київського клубу.