Шановні спортсмени!

Дозвольте в цей святковий день звернутися до вас зі словами побажання. Приємно, коли українські спортсмени входять до світової еліти майстрів, прославляючи вітчизняний спорт.

Цього року ви представлятиме Україну на найпрестижніших спортивних змаганнях у світі. Перед вами стоїть нелегке завдання — підкорити найвищі сходинки спортивного Олімпу в Пекіні.

Україна пишається вашою мужністю, витривалістю і неабиякою силою волі. Хочеться побажати, щоб ви показали свої найкращі результати та неабияк порадували своїх уболівальників.

Переконаний, що спортивна фортуна буде прихильною до всієї Олімпійської команди. Впевнений, що по завершенні XXІX Олімпійських ігор ви повернетеся додому з великою кількістю нагород, переважно золотих.

Від щирого серця бажаю вам міцного, олімпійського здоров’я, впевненості у власних силах, спортивної удачі та великих перемог!

Голова Верховної Ради України Арсеній ЯЦЕНЮК.

Минулої неділі відбулися офіційні проводи наших олімпійців на Ігри-2008 до Пекіна. З напутнім словом до спортовців звернувся Президент України Віктор Ющенко, який брав участь у церемонії.

На знімку: під час урочистих проводів.