Футбол. Київ і Київська область. VІ Європейський чемпіонат серед університетів. Інформаційну підтримку змаганням надає «Голос України».

21 липня. Чоловіки. Дивізіон А. Рурський університет (Німеччина, Бохум) — «Жауме і Кастеллон» (Іспанія). 0:0.

Дивізіон B. Університет (Кіпр) — фізкультурна академія Іржі Куказки (Польща). 1:3.

Дивізіон D. Сибірський федеральний університет (Росія, Красноярськ) — університет ETH (Швейцарія, Цюріх). 1:2.

22 липня. Жінки. Група А. Національний університет харчових технологій (Україна, Київ) — університет «Школа фізкультури» (Польща, Вроцлав). 1:5. Технічний університет (Німеччина, Мюнхен) — університет (Іспанія, Валенсія). 2:1.

Група В. Університет ЕТН (Швейцарія, Цюріх) — університет (Іспанія, Мадрид). 1:2.

Настільний теніс. Терні (Італія). 51-й чемпіонат Європи з настільного тенісу серед юнаків та дівчат. Українська жіноча команда у складі Маргарити Песоцької, Поліни Трифонової, Ірини Моцик, Євгенії Васильєвої та Валерії Степановської посіла перше місце, перемігши в фіналі команду з Німеччини. Маргарита Песоцька, яка представлятиме Україну на іграх ХХІХ Олімпіади в Пекіні, стала справжнім тріумфатором континентальної першості. 17-річна киянка була найкращою в особистому заліку, перемігши у фіналі німкеню Амелі Золя, яка вже другий рік поспіль зупиняється за крок до «золота». У парних змаганнях Маргарита також була першою у парі з Барборою Балашовою (Словаччина).