Люстрація набирає обертів — про це заявляють у Правому секторі на Дніпропетровщині. Так, 24 червня за участю його активістів було висловлено недовіру голові Індустріального районного cуду в Дніпропетровську Геннадію Кухтіну.
Судді на відкритих зборах зібрали кворум і шляхом таємного голосування одноголосно відсторонили Геннадія Кухтіна від виконання своїх обов’язків й обрали нового голову. Ініціатори люстрації підкреслюють, що хоча Кухтіна й запросили на збори, але під час голосування той був відсутній.
Активісти ПС своєю присутністю допомогли забезпечити прозорість процедури голосування й унеможливили тиск на трудовий колектив суду.
— Під головуванням одіозної особистості Геннадія Кухтіна саме Індустріальний суд отримав сумнівне реноме одного із найкорумпованіших судів країни, — розповіли «Голосу України» у прес-службі ПС. — Це підтвердили й самі судді, які втомилися працювати під авторитарним керівництвом свого колишнього голови, який дозволяв собі в однобічному порядку призначати й відкликати працівників суду від розгляду будь-яких справ, незважаючи на конкретну спеціалізацію суддів. Крім того, за їхніми словами, Геннадій Кухтін часто вдавався до тиску на своїх підлеглих.
 
Дніпропетровська область.