У День міста

Під час святкування традиційного Дня Дніпропетровська 14 вересня відкриється стадіон «Дніпро», на якому планується проведення матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це повідомив міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко на прес-конференції.

Однак він також висловив занепокоєння тим, що місто не може отримати необхідні 50 мільйонів гривень для впорядкування пристадіонної території, доріг і озеленення довкола спортивної споруди. Адже на той момент не було прийнято зміни до закону про державний бюджет на 2008 рік.

Безсонов працевлаштувався в «Дніпрі»

Новим спортивним директором «Дніпра» став відомий у минулому футболіст, котрий уже встиг побувати в ролі тренера, Володимир Безсонов. До обов’язків нового спортдиректора належатиме адміністрування, селекційна робота — від дітей і до першої команди.

«Усі клуби прагнуть виховувати свої кадри і давати готових футболістів, які вирішуватимуть завдання в головній команді. Є кілька рівнів: діти, хлопці, дубль — і приємно було дивитися, коли в «Дніпрі» грали свої вихованці», — прокоментував своє призначення пан Безсонов.

Газзаєв... утомився

Тренер московських армійців, який привів їх до перемоги у Кубку УЄФА у 2005 році, буде звільнений зі своєї посади після закінчення сезону. Про це повідомив президент клубу Євген Гінер футболістам ЦСКА.

— Відразу хочу сказати: все це відбувається не тому, що минулої неділі ми програли «Динамо», — сказав пан Гінер. — Валерій Георгійович і раніше хотів піти. Подібний стан виникає у всіх людей, які довгий час займаються однією і тією само справою. Людина просто втомилася — це слід сприймати нормально. За шість з половиною років ми разом добилися чудових результатів. Але все життя працювати на одному місці неможливо. Це зовсім не означає, що наші дороги розходяться. Газзаєв бере відпочинок, щоб скинути напругу. Можливо, він іще повернеться у структуру клубу.