Баскетбол. Єдина ліга ВТБ-2014/2015 відбудеться без наших клубів. Як відомо, у сезоні, що минув, Україну у цих змаганнях представляли БК «Донецьк» та «Азовмаш» з Маріуполя. Через складну ситуацію в нашій країні «Донецьк» у березні знявся зі змагань. А клуб із Маріуполя дограв турнір, але попрощався з усіма легіонерами і в підсумку посів останнє місце в групі В.
Теніс. Лондон (Велика Британія). Wіmbledon. Турнір із серії Grand Slams. Призовий фонд — 25 000 000 фунтів стерлінгів. Українка Леся Цуренко вийшла до другого кола в одиночному розряді. У стартовому матчі вона не залишила жодних шансів німецький тенісистці Діні Пфіценмаєр.
Перший раунд. Леся Цуренко (Україна) — Діна Пфіценмаєр. 6:3, 6:0.
Бокс. Британський промоутер Френк Воррен спростував слова німецького колеги Калле Зауерланда про те, що суперважковаговик Девід Прайс (18—2, 15 КО) зустрінеться з переможцем поєдинку Тайсона Ф’юрі (22—0, 16 КО) та Дерека Чісори (20—4, 13 КО), які 26 липня сперичатимуться у матчі-реванші за місце обов’язкового претендента на титул чемпіона WBO.

«Дерек Чісора і Тайсон Ф’юрі добре почуваються і без Прайса. Це справжня битва між чемпіоном Європи Чісорою і непереможним Ф’юрі. І той, хто виграє у цьому протистоянні, отримає право зустрітися з чемпіоном WBO Володимиром Кличком. І це не можна порівнювати з поєдинком проти Прайса», — сказав містер Воррен.