Бокс. Почесний чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко проведе поєдинок з чемпіоном світу за цією версією нігерійцем Семюелом Пітером 4 жовтня в Берліні на арені O2-World, яка вміщує 17 000 глядачів. Про це пише Sport-ru з посиланням на німецьке видання «Більд».

Того вечора на ринг O2-World арени вийде і молодший брат Віталія, чемпіон світу за версіями ІBF, WBO і ІBO Володимир Кличко, який проведе захист своїх титулів проти обов’язкового претендента росіянина Олександра Повєткіна.

Нагадаємо, що Віталій Кличко через численні травми в 2005 році оголосив про завершення кар’єри, але відтоді не раз заявляв про плани повернутися у професіональний бокс. Віталій є почесним чемпіоном WBC, що дає йому першочергове право зустрітися з чинним чемпіоном за цією версією. Семюел Пітер завоював чемпіонський пояс у березні 2008 року, нокаутувавши росіянина Олега Маскаєва.

Теніс. Росіянка Ганна Курникова знову вийде на корт. 16 липня вона зіграє за команду «Сент-Луїс Ейсиз» проти «Ньюпорт Біч Брейкерз» у чемпіонаті ліги Світового клубного тенісу (WTT). Для Курникової, котра останні три сезони виступала за «Сакраменто Кепіталз», це буде вже шостий сезон у WTT. З діючих тенісистів у цьому сезоні за «Сент-Луїс» заявлений американець Енді Роддік.

WTT проводить уже 35-й сезон у своїй історії. Від кожної команди на матч виходять по двоє тенісистів і тенісисток, а також тренер. Матч між командами складається з п’яти сетів: по одному одиночному в чоловіків і жінок, по одному парному в чоловіків і жінок, а також один сет у міксті. Цього сезону в лізі задіяні одинадцять команд, котрі розділені на дві конференції.