Теніс. Міжнародна федерація (ІTF) назвала прізвища дванадцяти спортовців — шістьох чоловіків і шістьох жінок, які за її рекомендацією виступатимуть на Олімпійських іграх у Пекіні, хоча не проходять до основної сітки за рейтингом. Серед них — дворазовий олімпійський чемпіон Афін Ніколас Масу та бронзова призерка Ігор-2004 Алісія Молік.

Ось вони, ті щасливці: Кевін Андерсон (ПАР), Йонас Бьоркман (Швеція), Кеї Нішікорі (Японія), Ніколас Масу (Чилі), Максим Мирний (Білорусь), Пен Суні (Китай); Марія Коритцева (Україна), Чань Юнянь (Тайвань), Аюмі Моріта (Японія), Нурія Льягостера-Вівес (Іспанія), Алісія Молік (Австралія), Селіма Сфар (Туніс).

Запрошення цих гравців для участі в олімпійському турнірі схвалено тенісними асоціаціями країн, котрі вони представляють, і національними олімпійськими комітетами.

— Кожний із гравців, які одержали від ІTF право зіграти на Олімпіаді, привнесе в турнір щось особливе, — сказав президент Міжнародної федерації тенісу Франческо Річчі Бітті. — Деякі з них — молоді таланти з недостатньо добре представлених у тенісі регіонів, інші — колишні медалісти або ті, хто протягом тривалого часу захищали честь своїх країн у Кубку Девіса та Кубку Федерації. Їхнє бажання представляти свої країни в Пекіні й бажання їхніх країн бути представленими саме цими гравцями — це і є щирий дух олімпійських змагань.