Глава Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Ігор Шаров узяв участь у випускному вечорі в Київській середній школі №25. Він привітав учителів, випускників і батьків від імені українського парламенту і зачитав привітання Голови Верховної Ради Арсенія Яценюка.

Народний депутат у своєму виступі подякував педагогам за збереження традицій вітчизняної освіти, подякував батькам, що виховали цілеспрямованих учнів, і націлив випускників на подальшу роботу. «Вірю, що всі сьогоднішні випускники знайдуть своє місце в суспільстві, реалізують власний творчий потенціал, — сказав Ігор Шаров. — Вірю, що Україна буде заможною, духовно багатою країною. І головним її капіталом стане освічена, гармонійно розвинена людина».

Ігор Шаров зізнався нашому кореспондентові, що троє його дітей закінчили школу №25. Він відзначив, що всі учні, які закінчили цьогоріч школу, народилися в 1991-му. «Це символічна подія, бо сьогодні дипломи одержує покоління, народжене в рік здобуття Україною незалежності, — сказав Ігор Шаров. — І це перші випускники, що пройшли тестування». Парламентарій побажав усім випускникам знайти своє покликання у вільній і демократичній Україні.

Свято вдалося на славу, тим більше що перед його учасниками виступив заслужений артист України Богдан Бенюк.

Вл. інф.