Творчому колективу агенції УНІАН з нагоди 15-річчя з дня заснування

УНІАН — 15 років! Ви — майже ровесники незалежності України. Повз вікна вашого агентства пройшло стільки маніфестацій, мітингів, акцій та демонстрацій, що ви самі стали частиною історії нашої незалежної України. Можливо, навіть більше — атрибутом свободи слова в Україні. Бо які б не були важкі часи в державі, двері УНІАН були завжди відчинені для всіх...

Ви володієте найціннішим: повним, детальним електронним літописом 15 років української історії. Якщо археологи через тисячу років відшукають жорсткі диски уніанівських комп’ютерів, вони по днях і по годинах запросто відновлять нашу історію. Хоча так не буде, адже УНІАН, можливо, працюватиме і через тисячу років!

Вам — 15. Це — величезний термін для українських медіа. В такі дати, в такі ювілеї не хочеться говорити банальних фраз про побажання успіхів та творчої наснаги. Я просто радію за вас, за те, що ви є, за те, що вам удалося створити свій неповторний стиль, який не сплутаєш ні з чим.

Знайте, що за це усіх вас я люблю!

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.

18 червня 2008 р.

Народні депутати України — члени Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України, а також працівники секретаріату комітету щиро вітають із 60-річчям з дня народження народного депутата України 2-го та 3-го скликань, завідувача секретаріату комітету Снігача Андрія Прокоповича.

Шановний Андрію Прокоповичу!

Завдяки Вашому таланту організатора, високій культурі, ерудиції та людяності Ви користуєтесь заслуженою повагою серед народних депутатів України, керівництва Верховної Ради, її апарату, працівників секретаріату комітету.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, подальших успіхів та наснаги у Вашій багатогранній діяльності, добробуту і родинного щастя ще на багато-багато літ.

З повагою — члени комітету та працівники його секретаріату.