Учасникам конгресу «Діаспора як чинник утвердження держави Україна в міжнародній спільноті»

Шановні учасники конгресу!

Дорогі Українці!

Дозвольте висловити вам найщиріші вітання з нагоди відкриття Міжнародного конгресу «Діаспора як чинник утвердження держави Україна в міжнародній спільноті».

Цей форум, що об’єднує наших співвітчизників з усього світу, ще раз засвідчує: українці — єдина нація, і жодні кордони не можуть розділити нас, якщо у нас єдине серце, одна думка і одне прагнення жити і працювати для процвітання нашої спільної Батьківщини.

Україна прокладає свій шлях у спільне європейське майбутнє. І для досягнення цієї мети, реалізації ідеалів багатьох поколінь українців необхідні спільні зусилля цілої нації. Ми повинні показати, що Україна це не задвірки Європи, що Україна це держава, яка розмовляє багатьма мовами. Тут живуть освічені люди і це неймовірно великий ринок.

Це країна, яка має єдність у питанні євроінтеграційного розвитку.

Україна високо цінує самовіддану працю закордонних українців для утвердження України у світовому співтоваристві. У свою чергу, зусилля владних структур України спрямовані на підтримку закордонного українства, прав українців у будь-якому куточку світу на вивчення рідної мови, плекання звичаїв і загалом самовизначення як нації.

Сьогоднішнє велелюдне зібрання — свідчення вашої великої праці на ниві об’єднання українців усього світу, адже ви взяли на себе велику місію будувати мости від серця до серця, долаючи відстані і кордони, щоб кожен українець у всьому світі міг відчути себе частинкою єдиної нації.

Бажаю Вам, дорогі друзі, плідної праці, творчої наснаги і нових звершень для розбудови нашого спільного дому, процвітання і добробуту нашої Батьківщини.

Голова Верховної Ради України Арсеній ЯЦЕНЮК.

Українському незалежному інформаційному агентству новин — 15!

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк привітав колектив Українського незалежного інформаційного агентства новин УНІАН з 15-річним ювілеєм.

Колективу Українського незалежного інформаційного агентства новин УНІАН

Щиро вітаю колектив Українського незалежного інформаційного агентства новин із знаменною датою — 15-річним ювілеєм!

УНІАН справедливо вважають авторитетним і впливовим джерелом інформації, надійним і впевненим партнером, якого поважають на ринку новин. Ваше агентство стало потужною рушійною силою у створенні національного інформаційного простору і унікальною школою журналістської майстерності. Парламентську сесійну залу, журналістську ложу сьогодні вже неможливо уявити без репортерів УНІАН, які працюють фахово, на випередження.

Творчий доробок працівників вашого агентства був і залишається першоджерелом оперативної, професійно підготовленої, зваженої інформації з актуальних питань державної політики та суспільно важливих подій.

У цей святковий день разом із численним активом шанувальників УНІАН з повагою віддаю належне багатолітнім репортерським творчим пошукам і надбанням вашого агентства.

Вірю, що колектив агентства й надалі нарощуватиме свій потенціал, впевнено йтиме вперед, наполегливо втілюватиме мету, щоб його продукцію знали і належно цінували за високими стандартами якості в широкому світі.

Щиро зичу працівникам УНІАН щоденних творчих успіхів, професійних злетів і міцного здоров’я!

Щиро Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк.

З нагоди 15-річчя УНІАН привітав Президент України Віктор Ющенко.

Він, зокрема, зазначив:

«Високо ціную ваш професіоналізм, сумлінну працю та творчі досягнення колективу, які є вагомим внеском у розвиток національної журналістики на засадах кращих світових стандартів, свободи слова та зміцнення міжнародного авторитету України.

Переконаний, що УНІАН завжди буде серед лідерів українського інформаційного простору.

Бажаю вам творчих успіхів, наснаги, особистого щастя, міцного здоров’я та добробуту».

«Голос України» щиро вітає колег. УНІАН справді є першою в новітній вітчизняній історії незалежною інформаційною агенцією. Сподіваємось і надалі на творче співробітництво.