Учорашня робоча поїздка Президента Віктора Ющенка до Дніпропетровської області розпочалася з відвідання промислових підприємств державної холдингової компанії «Дніпровський машинобудівний завод», зокрема, «Конструкторське бюро «Дніпровське», ЗАТ «Веста —Дніпро». Главу держави зацікавила зала радіолокаційної техніки і систем попередження ракетного нападу, адже впродовж минулих десятиліть системи протиракетного спостереження виготовлялися cаме на Дніпровському машинобудівному заводі.

Потім Президент України взяв участь у нараді з генеральними конструкторами підприємств оборонно-промислового комплексу України без участі преси.

Не оминув увагою В. Ющенко і агропромислову ситуацію Дніпропетровщини. Поля озимих культур модельного агрокультурного підприємства АТЗТ «Агро-Союз» (село Майське Синельниківського району) та виготовлену ним сучасну зернозбиральну техніку, школу практичного навчання з молочного скотарства та молочно-племінний комплекс. Також Президент поспілкувався з фермерами регіону, передає наш власний кореспондент у Дніпропетровській області Михайло СКОРИК.