Сьогодні футболісти, тренери й обслуговуючий персонал ФК «Динамо» (Київ) зберуться на базі в Кончі-Заспі, щоб розпочати підготовку до сезону-2008/2009. Упродовж перших десяти днів динамівці тренуватимуться на своїй базі. А потім вирушать до Москви на товариський матч із місцевим «Динамо». Зустріч, яку призначено на 22 червня, присвячена святкуванню 85-річчя спортивного товариства «Динамо».

Після цього команда повернеться до Києва, а 24 червня вилетить до Австрії, де в Інсбруку проведе тренувальний збір. Планується, що динамівці зіграють шість контрольних поєдинків. Про це досягнуто попередніх домовленостей з потенційними суперниками.

Не на всіх гравців Юрій Сьомін зможе розраховувати в перші тренувальні дні. Шовковський, Несмачний і Мандзюк приєднаються до команди 14 червня, а новачок динамівців Огнен Вукоєвич — через тиждень після закінчення виступів збірної Хорватії на Євро-2008. Беруть участь у відбірних іграх Кубка світу-2010 Бангура, Юссуф, Діакате, Ель Каддурі, Окодува і Шацьких, котрі приєднаються до колективу вже в Австрії, орієнтовно в перший день липня.

У нинішнє міжсезоння Юрій Сьомін має намір дати шанс оборонцям Андрію Фартушняку і Тимуру Парцванії, котрі добре зарекомендували себе в іграх за «Динамо-2» і дублюючий склад, а також нападникові Володимиру Лисенку, якого повернули з оренди в «Арсенал».