Нових тем та сміливих проектів!

Генеральний прокурор Олександр Медведько привітав працівників пера із професійним святом. У привітальному тексті професію журналіста він назвав нелегкою, почесною та вищою мірою відповідальною, де творчість і об’єктивність — поняття нероздільні. Працівники ЗМІ відіграють особливу роль у процесі державотворення, утвердження демократичних правових засад у розвитку країни, переконаний Олександр Медведько.

Генеральний прокурор побажав працівникам ЗМІ міцного здоров’я, щастя, миру та добробуту, нових цікавих та актуальних тем, сміливих проектів та наполегливості у досягненні творчих висот.

Творцям літопису сьогодення

Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Ганна Герман привітала журналістів з професійним святом.

«Сьогодні ми звертаємося зі словами вдячності до всіх, хто гострим пером і чесним словом творить літопис наших днів, одержимо відстоює демократичні цінності і допомагає суспільству виборсуватись із тенет кризи, позбавлятись зневіри і будувати Україну для себе і прийдешніх поколінь. Щастя вам та вашим родинам, благополуччя і омріяних творчих орбіт!» — йдеться у привітанні.