Шкільне жіноцтво має вельми розумне і привабливе обличчя — журнал «Пані Вчителька»

У назві — суть видання. Йому трохи більше року, але із дитячих штанців він давно виріс. Тут, на радість педагогів, не знайдеш методичних рекомендацій, розробок уроків, списків літератури, менторських нудних лекцій. Тут — усе для душі пані Вчительки: від верстки яскраво ілюстрованого симпатичного щомісячника до нестандартно написаних змістовних, часто інтригуючих щирістю і відвертістю матеріалів. Про їхній зміст можна судити з влучних рубрик: «Автограф», «Він і вона», «Героїня номера», «Літературна кав’ярня», «Дамський салон», «Хатні справи» тощо.

Поряд з академічними виданнями журнал для шкільного жіноцтва — як волошка в житі. Його творці живуть в усіх регіонах країни, де за передплатою розповсюджується «Пані...».

Команда головного редактора Ольги Адам нечисленна, але мобільна і повна задумів. Ольга із заступником Аліною Басовою — основні автори унікального журналу, що виходить у Харкові.

У наступних номерах, анонсованих, до речі, ще взимку, читачі залюбки, гадаю, прочитають матеріали під назвами «Любовний трикутник», «Поговоримо про бюст», «Шкільні крадіжки», «Полковник Зоя», «Скрипаль на даху», «Вчительські діти» та багато інших.

Наві ШЯЛЛІ.

Харків.