Теніс. Париж (Франція). Roland Garros. Альона і Катерина Бондаренко виграли чвертьфінальний матч у парному розряді. Суперницями наших тенісисток на стадії 1/4 був американо-російський дует Харклроад/Воскобоєва. Українки, посіяні під сьомим номером, святкували перемогу у двох сетах з однаковим рахунком 6:3.

Легка атлетика. Індонезія. Міжнародні змагання Jakarta Іnternatіonal. Українка Наталя Беркут посіла перше місце в бігу на 10 км. Вона показала час — 32 хвилини і 10 секунд. Друге місце дісталося мексиканській спортовці Марії Родрігес, котра відстала від Беркут майже на хвилину. Третьою стала Ейша Гиігі з Ефіопії.

Баскетбол. Національна чоловіча збірна України почала підготовку до відбірного турніру чемпіонату Європи. Стартовий матч кваліфікації вона проведе не завтра, а 3 вересня в Туреччині. Але наш колектив почав впрягатися вже тепер. І провів перший тренувальний збір у Києві. Потім він вирушив до Німеччини, де отаборився на олімпійській базі в місті Роттенбург. Завтра підопічні Валентина Мельничука переїдуть до Верони (Італія), де в рамках тренувального турніру зіграють з італійцями, чехами та білорусами. 9 червня в Тревізо (Італія) українці проведуть спаринг проти збірної Reebok Camp, а наступного дня заплановано ще один матч з італійцями.

Початок другого етапу підготовки заплановано на 14 липня в Южному. А загалом до вересня наша команда планує провести 19 контрольних матчів. Ігровий план такий: 10—20 червня — гра з командою Sport Power в Южному; 25—27 червня — московський турнір за участю команд Росії, Сербії та Латвії; 8—9 серпня — матчі зі збірною Фінляндії в Гельсінкі; 15—16 серпня — спаринг із грузинами в Києві; 20—22 серпня — міжнародний київський турнір Кубок Незалежності за участю збірних України, Естонії, Білорусі та Словаччини; кінець серпня — турнір у Таллінні за участю естонців, наших, угорців та ізраїльтян.

Футбол. ФК «Динамо» (Москва) під час паузи в чемпіонаті Росії у третій декаді червня у столиці Росії проведе товариські матчі з динамівськими клубами Києва, Мінська і Тбілісі. Зустрічі відбудуться в рамках святкування 85-річчя створення спортового товариства «Динамо». 22 червня. Москва — Київ. 25 червня. Москва — Мінськ. 28 червня. Москва — Тбілісі.

Першість України. Перша ліга. 35-й тур. 3 червня. «Сталь» (Дніпродзержинськ) — «Енергетик» (Бурштин). 0:1. «Львів» — «Геліос» (Харків). 1:0. «Волинь» (Луцьк) — «Динамо-2» (Київ). 5:1. «Миколаїв» — «Олександрія». 0:0. «Десна» (Чернігів) — «Кримтеплиця» (Молодіжне). 1:1. «ІгроСервіс» (Сімферополь) — «Оболонь» (Київ). 1:0. «Дніпро» (Черкаси) — «Сталь» (Алчевськ). 2:2. ЦСКА (Київ) — «Іллічівець» (Маріуполь). 0:0. «Дністер» (Овідіополь) — «Прикарпаття» (Івано-Франківськ). 2:0. «Фенікс-Іллічівець» (Калініно) — «Севастополь». 1:0.

«Іллічівець» — 76 очок, «Львів» — 70, «Оболонь» — 67, «Десна» — 61, «Динамо-2», «ІгроСервіс» — по 57, «Миколаїв», «Сталь» А — по 51, «Волинь» — 50, «Олександрія», «Дністер» — по 48, «Кримтеплиця» — 44, «Геліос», «Севастополь» — по 43, «Енергетик» — 39, «Дніпро» — 37, «Прикарпаття» — 36, «Фенікс-Іллічівець» — 34, ЦСКА — 26, «Сталь» Д — 20.