Дитячу художню літературу і книжки для розвитку дітей привезла до Миколаївського будинку дитини народний депутат Ірина Геращенко (фракція «НУ—НС»).

«З самого початку колектив Миколаївського будинку дитини приємно вразив мене — тут не просто виховують дітей, а й багато уваги приділяють новаторським методикам. Ми будемо й надалі співпрацювати, допомагати вихователям предметами для розвитку дитини за Монтессорі, навчальними посібниками», — сказала І. Геращенко.

Крім того, вона провела два особисті прийоми громадян — в Миколаєві та в Братському районі області. І якщо в обласному центрі люди прийшли до парламентарія з питаннями, які вимагають дозволу на законодавчому рівні, то в Братському селі Миколаївка мешканці зверталися з усіма своїми проблемами, з-поміж яких головні — газифікація і водопостачання села, правовий аспект відносин селян з місцевим орендарем земельних паїв, а також непроста ситуація зі здаванням молока.

«Родзинкою» візиту стали лекції, прочитані Іриною Володимирівною студентам Миколаївського державного гуманітарного університету імені П. Могили (на тему вступу України до НАТО) і Миколаївського державного університету імені В. Сухомлинського («Свобода слова в Україні»).

Миколаївська область.