Як прожити на пенсію у п’ятсот гривень з копійками? За що купувати на зиму паливо, завезти і попиляти дрова, виорати город, придбати життєво необхідні для літньої людини ліки? Про це запитують наші читачі щоразу, коли зустрічаєшся з приводу передплати. Колишня вчителька французької мови Головківської середньої школи Ганна Данилівна Дзядига, котра виграла приз від «Голосу України», також бідкалася на тяжкі часи. Дивовижно красиве це село Чигиринщини, а досі не газифіковане, сільський клуб завалився, роботи для молоді немає.

Попри ці негаразди, Ганна Данилівна передплачує «Голос України». «Звикла, — каже, — до своєї газети. Якщо відмовлюсь від неї, то ніби чогось важливого не вистачатиме у житті. Тому на чомусь іншому заощаджу, а улюблені сторінки «Сім’ю», «Село», «Культуру» читатиму. Ви тільки більше пишіть про простих людей, про дітей війни, як вони бідують, як виживають, — може, хоч трохи прокинеться совість у влади, може, вони, врешті-решт, не гризтимуться, а оглянуться на свій народ...», — передає наш власний кореспондент у Черкаській області Лідія ТИТАРЕНКО.

На знімку: Ганна Дзядига з онучкою Маринкою отримали сувеніри від «Голосу України»: косметичку, кепку з фірмовим логотипом, календар, блокнот та ручку.

Фото автора.