Лише результати

Футбол. Першість України. Перша ліга. 34 тур. 29 травня. «Іллічівець» — «Дніпро». 3:0. «Сталь» (Алчевськ) — «ІгроСервіс». 1:1. «Оболонь» — «Десна». 2:0. «Кримтеплиця» — «Миколаїв». 1:1. «Олександрія» — «Волинь». 2:3. «Динамо-2» — «Львів». 0:2. «Геліос» — «Сталь» (Дніпродзержинськ). 1:0. «Севастополь» — «Дністер». 2:2. «Прикарпаття» — ЦСКА. 0:1. «Енергетик» — «Фенікс-Іллічівець». 2:0.

«Іллічівець» — 75 очок, «Львів», «Оболонь» — по 67, «Десна» — 60, «Динамо-2» — 57, «ІгроСервіс» — 53,

«Миколаїв», «Сталь» А — по 50, «Олександрія», «Волинь» — по 47, «Дністер» — 45, «Севастополь», «Кримтеплиця», «Геліос» — по 43, «Прикарпаття», «Дніпро», «Енергетик» — по 36, «Фенікс-Іллічівець» — 31, ЦСКА — 25, «Сталь» Д — 20.

Контрольні матчі національних збірних. Нідерланди—Данія. 1:1. Туреччина—Фінляндія. 2:0. Ірландія—Колумбія. 1:0.

А Шацьких нічого не чув

За інформацією офіційного сайта клубу «Крилья Совєтов», 29 травня відбулися переговори між президентом самарського клубу Ігорем Зав’яловим і президентом київського «Динамо» Ігорем Суркісом щодо переходу Максима Шацьких до самарської команди.

Сам футболіст нині перебуває в Ташкенті, в таборі збірної Узбекистану, котра має зіграти чотири матчі. І до Києва планує повернутися наприкінці червня. Про перехід до Самари нічого не чув.

За київське «Динамо» Шацьких виступає з 1999 року і забив за цей час 141 м’яч у офіційних матчах. До цього узбецький легіонер киян грав за російські клуби «Сокіл» (Саратов), «Торпедо» (Волзьк), «Ладу» (Тольятті), «Газовик-Газпром» (Іжевськ) та калінінградську «Балтику».

Чемпіон визначиться у Щасливому

Сьогодні у Щасливому (Бориспільський район), на стадіоні ФК «Княжа», стартує фінальна частина VII чемпіонату України з футболу серед команд ВНЗ. Інформаційну підтримку цим змаганням надає «Голос України».

Отже, боротьбу за нагороди поведуть: ІФНТУНГ (Івано-Франківськ), «Сокіл» (Бережани), «Зооветеринарна академія» (Харків), МАУП (Київ). Переможець турніру, котрий визначиться в понеділок, здобуде право представляти Україну на чемпіонаті Європи з футболу серед студентів. Він, як відомо, відбудеться у Києві з 20—26 липня.

В. Б.