Футбол. У Києві побувала делегація УЄФА, котра інспектує хід підготовки спортивних об’єктів України до фінальної частини Євро-2012. У рамках візиту відповідальний співробітник компанії ТЕАМ (партнер УЄФА) Кріс Вилсон відвідав стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського і проінспектував арену на предмет відповідності вимогам проведення матчів Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що у зв’язку з майбутньою реконструкцією НСК «Олімпійський» керівництво клубу ухвалило рішення про проведення домашніх матчів Ліги чемпіонів у сезоні 2008/09 на стадіоні «Динамо».

Під час інспекції Кріс Вілсон докладно ознайомився з нинішнім станом стадіону. Він загалом задовільно оцінив рівень його готовності. Зрозуміло, не обійшлося і без зауважень. За час, що залишився до осені, ФК «Динамо» має усунути їх.

На стадіоні необхідно обладнати коментаторські кабіни та ложу преси, посилити освітлення. А ще для гостей і спонсорів УЄФА в безпосередній близькості від арени треба організувати «Клуб чемпіонів». Футбольний клуб «Динамо» вже розпочав роботи з приведення стадіону до високих стандартів Ліги чемпіонів.

Лише результати

Товариські матчі національних збірних. Молдова—Вірменія. 2:2. Росія—Сербія. 2:1. Англія—США. 2:0. Ісландія—Уельс. 0:1.