Футбол. Київ. На майдані Незалежності відбувся фінал третього Всеукраїнського шкільного «DJUІCE гол 2008» та чемпіонату груп підтримки «DJUІCE фан 2008». Близько 16 тисяч школярів із 64 міст країни впродовж двох місяців боролися за право називатись найкращими!

У запеклій боротьбі визначились чемпіони. Ними стали юні футболісти Тернопільської школи №27 та дівоча група підтримки з херсонської школи №55. Нагорода хлопчикам — поїздка до Італії, дівчаткам — майстер-клас у відомого танцюриста Влада Ями!

У фіналі «DJUІCE голу» зустрілися чотири команди: дніпропетровської школи №147, миколаївської школи №54, вінницької школи №33 і тернопільської школи № 27. Хлопці показали справжню майстерність, яскраву гру та щирі емоції.

Півфінальні матчі принесли такі результати: Тернопіль—Дніпропетровськ. 3:1, Миколаїв—Вінниця. 3:8. У поєдинку за почесне третє місце дніпропетровці надпереконливо переграли миколаївців — 9:0. У фіналі зійшлися школярі з Тернополя і Вінниці. Сильнішими виявилися тернопільчани — 7:3.

Головною особливістю цьогорічного турніру стало проведення спеціальних змагань для дівчат. Чемпіонат груп підтримки «DJUІCE фан», а точніше — конкурс, подарував безліч позитивних емоцій шанувальникам футбольних баталій.

64 дівочі команди вели боротьбу за перемогу. До фінального турніру змогли пробилися справді найсильніші. Це групи підтримки з Харкова, Новоукраїнки Кіровоградської області, Херсона та Кам’янця-Подільського. Найкращими стали учениці херсонської школи №55.

Святкове дійство на майдані Незалежності тривало аж до 22-ї години. Протягом всього дня для вболівальників проводилися «Конкурс музичного порталу», «Діджингл», «Зланго», «DJUІCE-міні-футбол», Meet&Greet-сесія (зустріч з улюбленими музикантами) та багато інших розваг. Столиця України вітала фіналістів грандіозним музичним шоу за участі гуртів «Gorchіtza», «Стереоліза», «Тартак», «Скай» та «Друга ріка». Хедлайнером концерту став відомий російський гурт «Токіо». Закінчилося яскраве спортивне свято феєрверком.

На знімку: тернопільські хлопчики — переможці Всеукраїнського шкільного «DJUІCE гол 2008».

Фото з сайту brandcom.com.ua.