Тетянин день

Теніс. Тетяна Перебийніс стала єдиною українкою, якій удалося пройти в друге коло турніру третьої категорії в Страсбурзі (Франція). Щоправда, Альона Бондаренко починає виступи одразу з другого кола.

Перебийніс, котра пройшла до основної сітки через кваліфікацію, упевнено обіграла американку Ешлі Гаркельроад (6:2, 6:1). У наступному колі суперниця нашої Тетяни серйозніша, п’ята сіяна на турнірі Катарина Среботнік (Словенія).

Динамівська зміна

Футбол. До 31 травня триває весняний етап відбору юних футболістів до дитячо-юнацької футбольної школи «Динамо» імені Валерія Лобановського. Перегляд кандидатів на вступ до школи проводиться щосуботи та щонеділі з 10.00. Місця проведення відбору: навчально-тренувальна база школи на Нивках, за адресою вул. Салютна, 35, а також навчально-тренувальна база на Відрадному, за адресою вул. Каблукова, 26. Отже, хто хоче стати членом футбольної динамівської сім’ї, спробуйте свої сили.

До речі, вихованці цієї славетної школи лідирують у трьох вікових групах чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Так, команда «Динамо» U-16 має 43 очки, і випереджає «Кремінь» (Кременчук) на 10 очок. Команди U-15 і U-14 набрали відповідно по 42 очки і випереджають колективи столичного РВУФК. Перші на 10, другі на 13 очок. І лише в групі U-17 динамівці йдуть другими — 38 очок, а попереду київський «Арсенал» — 39.

В’ячеслав Колосков заспокоює

Колишній президент РФС, а нині член виконкому УЄФА В’ячеслав Колосков повідомив, що Євро-2012 відбудеться в Польщі й Україні, незважаючи на різного роду проблеми в обох країнах.

— Ситуація в обох країнах складна — за всіма планами і термінами обидві країни запізнюються. Дороги, готелі, стадіони і багато чого іншого будується і реконструюється дуже повільно. Сьогодні ми вирішили створити спеціальну комісію, котра щотижня отримуватиме звіт про зроблене.

Президент України Віктор Ющенко, як голова організаційного комітету від соєї країни, обіцяв зробити все можливе, щоб виправити існуючий стан справ. Спеціальна комісія УЄФА спостерігатиме до грудня нинішнього року. Та якщо істотних змін на той час не відбудеться, буде створено спеціальну групу для допомоги обом країнам. Єдине, про що я можу сказати з упевненістю: перенесення фінальної частини Євро-2012 виключено...