У Тернополі відбувся Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Кращий кухар споживчої кооперації України». Творче змагання відбувалося у два етапи: арт-клас (домашнє завдання) та майстер-клас (приготування страв на місці). А ще на кухарів кооперативних ресторанів чекало теоретичне випробування. Найкраще з усіма завданнями упоралася команда майстрів із Рівненщини, представлена фахівцями із селища Млинів. В індивідуальному заліку не було рівних кухарю одного з млинівських ресторанів Тетяні Сенчук (на знімку), котра запропонувала на розсуд журі фірмову страву — фаршированого коропа «Дар Ікви» — та холодну закуску «Весняна симфонія», а безпосередньо під час змагань приємно здивувала шанувальників смачної кухні котлетами, фаршированими печінкою, та десертом «Білосніжка і сім гномів».

 

Млинів

Фото автора.